Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών στον Δήμο Πεντέλης

06/03/2024

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 28/2, το Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών που διοργάνωσε ο Δήμος Πεντέλης στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Γυμνασίου Ν. Πεντέλης, σε συνεργασία με τον ιατρό και ιδρυτή της First Aid Athens Χρήστο Κρασαδάκη, στο πλαίσιο δράσεων για την προστασία της υγείας και της ζωής των πολιτών.

Στις πέντε σχεδόν ώρες διεξαγωγής του σεμιναρίου, οι συμμετέχοντες παρακολούθησαν τρόπους με τους οποίους μπορούν να σώσουν μια ανθρώπινη ζωή σε ώρα ανάγκης και εφάρμοσαν τις τεχνικές πάνω σε ειδικά προπλάσματα, παρουσία της Δημάρχου Νατάσσας Κοσμοπούλου, της Αντιδημάρχου Διοικητικών, Οικονομικών & Πολιτισμού Άρτεμης Αργύρη, του δημοτικού συμβούλου και εντεταλμένου σε Τεχνικά Θέματα Γεώργιου Τάκα, της δημοτικής συμβούλου και εντεταλμένης προγραμμάτων  Αναστασίας Αβραμίδη –  Κοτσιρέα.

Στο σύντομο χαιρετισμό της, η Δήμαρχος ανέφερε πως ‘όλοι θα πρέπει να γνωρίζουμε τα βασικά των πρώτων βοηθειών για να σωθεί μια ανθρώπινη ζωή. Ως Δημοτική Αρχή δεσμευόμαστε να οργανώνουμε και να συμμετέχουμε σε δράσεις, όπου οι πολίτες ενημερώνονται και εκπαιδεύονται. Η σημερινή μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου μας γεμίζει ικανοποίηση αλλά και ευθύνη, καθώς αποτελεί τον δείκτη αναγκαιότητας τέτοιων δράσεων. Συνεχίζουμε με γνώμονα την πρόληψη και την ενημέρωση των πολιτών – σημεία κλειδιά για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής όλων μας’.

Θερμές ευχαριστίες στην υπεύθυνη υπάλληλο Γεωργία Κρασαδάκη και  όλους όσοι συνέβαλαν στην πραγματοποίησή του σεμιναρίου αλλά και τους συμμετέχοντες σε αυτό.

https://www.natassakosmopoulou.gr/wp-content/uploads/2023/05/mporoume-kalytera-logo-1.png
Μπορούμε Καλύτερα 2023
Επικοινωνία
210 6095747
Ελευθερίου Βενιζέλου 12, 15127, Μελίσσια