Γιαννακοπούλου Δήμητρα

12/09/2023

Για την υποψηφιότητα της Γιαννακοπούλου Δήμητρας η υποψήφια Δήμαρχος Πεντέλης Νατάσσα Κοσμοπούλου δήλωσε:

«Καλωσορίζω σήμερα στην ομάδα μας την Δήμητρα Γιαννακοπούλου. Η Δήμητρα γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Μελίσσια. Είναι παντρεμένη με τον Γιώργο Αντωνούλη και έχουν ένα παιδί, τον Στέφανο. Έχει σπουδάσει Μηχανική Αεροσκαφών και Ηλεκτρονική.

Συνέχισε να διατηρεί την επιχείρηση του πατέρα της, Παναγιώτη (Τάκη) Γιαννακόπουλου, πρακτορείο ΟΠΑΠ επί της Λεωφόρου Δημοκρατίας στα Μελίσσια. Υπήρξε ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου Πελοποννησίων Μελισσίων.

Είναι δοτικός άνθρωπος και βοηθάει αβίαστα όποιον το έχει ανάγκη και με όλο της το είναι γιατί έτσι είναι η Δήμητρα.

Σε ευχαριστώ Δήμητρα!»

Η Δήμητρα Γιαννακοπούλου δήλωσε:

«”Κι όλοι οι άνθρωποι ζουν όχι χάρη στις φροντίδες  τους για τον εαυτό τους αλλά χάρη στην αγάπη που τρέφουν για αυτούς άλλοι άνθρωποι”.

Αυτά τα λόγια του Τολστόι μου θυμίζουν τα λόγια του πατέρα μου , έναν άνθρωπο γελαστό με καρδιά μικρού παιδιού,  έναν  άνθρωπο που του άρεσε να βοηθάει την πόλη και τους συγχωριανούς του “όπως έλεγε την γειτονιά του”, έναν άνθρωπο που όταν περπατούσε, είχε μια καλημέρα και ένα χαμόγελο για όλους.

Μια γειτονιά είναι η πόλη μας Δήμητρα,  μου έλεγε πάντα,  μια γειτονιά που ο ένας βοηθάει τον άλλον, μόνο έτσι πάμε μπροστά. Από αυτόν κληρονόμησα την αγάπη μου και το πάθος μου για τον συγχωριανό μου για την πόλη μου που την έβλεπα σαν γειτονιά .Συνεχόμενες και επίμονες προτάσεις είχα όλα αυτά τα χρόνια για να κατέβω ως Δημοτικός Σύμβουλος.

Συνεχόμενα και επίμονα είχα αρνηθεί είχα δώσει όμως μια υπόσχεση πριν χρόνια στην Νατάσσα Κοσμοπούλου ότι εάν ποτέ κατέβεις εσύ θα σε ακολουθήσω, και ήρθε η ώρα να ξεπληρώσω την υπόσχεσή μου . Γιατί υποσχέθηκα στην Νατάσσα, γιατί μόνο στη δική της ματιά ξανά είδα το καθαρό βλέμμα του πατέρα μου, γιατί την έχω δει πως αγωνίζεται  για την πόλη πως βοηθάει με ότι μέσο μπορεί τους συμπολίτες της ,πως νοιάζεται πάνω από όλα για τον άνθρωπο. Μόνο με την Νατάσσα μπορούμε να ξαναζήσουμε εκείνα τα χρόνια που συναντιόμαστε στους δρόμους και λέγαμε καλημέρα που δεν είμασταν άγνωστοι μεταξύ αγνώστων που είμασταν ο ένας για τον άλλον που νοιαζόμαστε.

Και μόνο με την Νατάσσα η οποία μπορεί όταν χρειάζεται να αναμείξει ή να διαχωρίσει χρώματα, πράγματά και καταστάσεις,  όταν πρόκειται για το καλό του Δήμου ακόμα και αν χρειάζεται να βλάψει το προσωπικό της όφελος.

Η Νατάσσα Κοσμοπούλου μπορεί να μας βάλει όλους κάτω από την αγκαλιά της και να κάνει την πόλη μας πάλι μια μεγάλη γειτονιά.

Και μας λείπει αυτό ρε παιδιά ……αλλά όλοι μαζί Μπορούμε καλύτερα!»

 

https://www.natassakosmopoulou.gr/wp-content/uploads/2023/05/mporoume-kalytera-logo-1.png
Μπορούμε Καλύτερα 2023
Επικοινωνία
210 6095747
Ελευθερίου Βενιζέλου 12, 15127, Μελίσσια