Εκπροσώπηση του Δήμου Πεντέλης στην εκδήλωση της Ελληνογαλλικής Σχολής Ουρσουλινών για την Ημέρα Γαλλικού Κινηματογράφου

23/01/2024

Στην εκδήλωση της  Ελληνογαλλικής Σχολής Ουρσουλινών μαζί με τη Βαρβάκειο Πρότυπο Σχολή, υπό την αιγίδα του Γαλλικού Ινστιτούτου Ελλάδας και του Δήμου Φιλοθέης Ψυχικού, για την Ημέρα Γαλλικού Κινηματογράφου, παρευρέθηκε εκ μέρους του Δήμου η Αντιδήμαρχος Διοικητικών, Οικονομικών Υπηρεσιών και Πολιτισμού Άρτεμις Αργύρη.

Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2024, στην Ελληνογαλλική Σχολή στο Ψυχικό.

Η Αντιδήμαρχος στον χαιρετισμό της, ευχαρίστησε για την ευγενική πρόσκληση και θερμή αποδοχή τον Διευθυντή της Σχολής κ. Β. Σπυρογιάννη καθώς και τη σύμβουλο εκπαιδευτικών προγραμμάτων της Βαρβακείου Προτύπου Σχολής κα Ντόρα Λεονταρίδου και εξέφρασε τα ειλικρινή της συγχαρητήρια ‘για τη διοργάνωση πρωτοβουλιών που πραγματικά αναδεικνύουν τον πολιτισμό ως μοχλό διαλόγου και δημιουργικότητας με τους νέους. Ως Δήμος Πεντέλης, ευχαριστώντας για την αιγίδα του τον Δήμο Φιλοθέης – Ψυχικού, ελπίζουμε η εκδήλωση αυτή να αποτελέσει εφαλτήριο συνεργασίας μεταξύ του μορφωτικού ιδρύματος, του όμορου Δήμου και εμάς, δηλώνοντας και την επιθυμία της Δημάρχου Πεντέλης Νατάσσας Κοσμοπούλου να επενδύσουμε μαζί έμπρακτα προς την κατεύθυνση αυτή’.

 

H φωτογραφία είναι από το northpages

https://www.natassakosmopoulou.gr/wp-content/uploads/2023/05/mporoume-kalytera-logo-1.png
Μπορούμε Καλύτερα 2023
Επικοινωνία
210 6095747
Ελευθερίου Βενιζέλου 12, 15127, Μελίσσια