Κοπή πίτας εργαζομένων Δήμου Πεντέλης Νατάσσα Κοσμοπούλου: «Να δώσουμε μαζί τον καλύτερο εαυτό μας»

23/01/2024

Σε κλίμα αισιοδοξίας πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας των εργαζομένων του Δήμου Πεντέλης το Σάββατο 20 Ιανουαρίου σε κοσμική ταβέρνα στην Πεντέλη παρουσία της Δημάρχου Νατάσσας Κοσμοπούλου.
Η Δήμαρχος αντάλλαξε ευχές με το προσωπικό για τη νέα χρονιά και στον χαιρετισμό της ανέφερε: «Εύχομαι το νέο έτος να φέρει υγεία σε όλους. Είμαι δίπλα σας όλο το 24ο με συνεργατικότητα και αμοιβαία υποστήριξη για ό, τι χρειαστεί. Ο σκοπός μας ως διοίκηση είναι το 2024 να είναι έτος προόδου κι εξέλιξης για τον Δήμο μας. Σας καλώ να δώσουμε μαζί τον καλύτερό μας εαυτό για να βελτιώσουμε την καθημερινότητα των συνδημοτών μας.».Επίσης, δείχνοντας αναγνώριση στην προσφορά υπαλλήλων στην εξυπηρέτηση των
δημοτών, η κα Κοσμοπούλου βράβευσε δύο εργαζόμενους του Δήμου, οι οποίοι και εκτός υπηρεσίας τους προσέφεραν βοήθεια και συμπαράσταση σε ηλικιωμένη συμπολίτισσα μας που είχε ατύχημα.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι Ε. Πολίτη, Α. Αργύρη, Δ.Γιαννακοπούλου, Δ. Τσούκλερης, Φ. Φωτίου, Γ. Ζούνης, η εντεταλμένη δημ.σύμβουλος Α. Κοτσιρέα, ο δημ. σύμβουλος Γ. Τάκας, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Π. Πανάγος, οι επικεφαλής παρατάξεων Δ. Κεχαγιά, Δ.Παπακωνσταντίνου και Γ. Κουρή.

https://www.natassakosmopoulou.gr/wp-content/uploads/2023/05/mporoume-kalytera-logo-1.png
Μπορούμε Καλύτερα 2023
Επικοινωνία
210 6095747
Ελευθερίου Βενιζέλου 12, 15127, Μελίσσια