Καλαϊτζάκη Νικολένα

04/09/2023

Για την υποψηφιότητα της Νικολένας Καλαϊτζάκη η Νατάσσα Κοσμοπούλου δήλωσε:

«Με χαρά καλωσορίζω σήμερα στην ομάδα μας την Νικολένα Καλαϊτζάκη.

Η Νικολένα διαμένει στην Πεντέλη, είναι παντρεμένη με τον Γιάννη Ζούνη και έχουν αποκτήσει μια κορούλα 3 ετών, την μικρή Όπυ.

Με αγάπη, μεράκι και ειλικρινές ενδιαφέρον επιθυμεί να συμβάλλει στην ποιοτική αναβάθμιση του τόπου μας και στην βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών επιδεικνύοντας ιδιαίτερη ευαισθησία προς τα παιδιά και τις ευπαθείς ομάδες.

Η Νικολένα δραστηριοποιείται ως Αρχαιολόγος – Ιστορικός της Τέχνης και Επιμελήτρια εκθέσεων σε μουσεία, χώρους τέχνης και φεστιβάλ σύγχρονης τέχνης της χώρας. Είναι μέλος της AICA Ελλάδος (Ελληνικό Τμήμα της Διεθνούς Ένωσης Κριτικών Τέχνης), αρθρογραφεί στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο για θέματα πολιτισμού και είναι ομιλήτρια σε συνέδρια.

Επιπρόσθετα, είναι ιδρυτικό μέλος αθλητικού σωματείου ΑΜΕΑ.

Σε ευχαριστώ Νικολένα μου!»

Η Νικολένα Καλαϊτζάκη δήλωσε:

«Με μεγάλη μου χαρά ανταποκρίθηκα στο κάλεσμα της υποψήφιας Δημάρχου Πεντέλης, κ. Νατάσσας Κοσμοπούλου, την οποία εκτιμώ ιδιαίτερα για το ήθος και την μαχητικότητα της, να είμαι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον συνδυασμό “Μπορούμε Καλύτερα”.

Επιθυμώ να συμβάλλω, με τις γνώσεις, την εμπειρία και την αγάπη μου για την Τέχνη, στην πολιτισμική αναβάθμιση του τόπου μας, όσο και στην βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών με ειδική ευαισθησία ως προς τους νέους, τα παιδιά και τις ευπαθείς ομάδες

Εύχομαι καλή μας επιτυχία!»

https://www.natassakosmopoulou.gr/wp-content/uploads/2023/05/mporoume-kalytera-logo-1.png
Μπορούμε Καλύτερα 2023
Επικοινωνία
210 6095747
Ελευθερίου Βενιζέλου 12, 15127, Μελίσσια