Μπαλάσκα Αθηνά

29/08/2023

για την υποψηφιότητα της Αθηνάς Μπαλάσκα, η Νατάσσα Κοσμοπούλου δήλωσε:

«Καλωσορίζω σήμερα στην ομάδα μας με χαρά την Μπαλάσκα Αθηνά.

Η Αθηνά Μπαλάσκα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Από νεαρή ηλικία απολάμβανε και εμπνεόταν να προσφέρει θεραπευτική φροντίδα, ιδιως στα παιδιά,το οποίο αποτέλεσε το κίνητρο για τις σπουδές της στην Ιατρική.

Η Αθηνά είναι Διευθύντρια Παιδιατρικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Γ.Ν.Π. Πεντέλης και υπεύθυνη του τμήματος αναπτυξιακής συμπεριφορικής Παιδιατρικής. Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, απέκτησε τον τίτλο της ειδικότητας της Παιδιατρικής στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, έλαβε εξειδίκευση στην Νεογνολογία και εκπαίδευση στην αναπτυξιακή συμπεριφορική Παιδιατρική. Εργάστηκε σε μονάδα εντατικής νοσηλείας νεογνών.

Παράλληλα είναι κάτοχος του Μεταπτυχιακού διπλώματος από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου στα ολιστικά εναλλακτικά θεραπευτικά συστήματα – κλασική ομοιοπαθητική. Έχει αξιόλογο επιστημονικό έργο (Επιστημονικά άρθρα, συγγράμματα, ομιλίες σε συνέδρια κ.λ.π.), κοινωνική δράση.

Σε ευχαριστώ Αθηνά μου!»

Η Αθηνά Μπαλάσκα δήλωσε:

«Είναι ιδιαίτερη η χαρά και η τιμή να περιλαμβάνομαι στο ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού “ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ” με επικεφαλής την κ. Νατάσσα Κοσμοπούλου.

Ο Δήμος Πεντέλης (Μελίσσια-Νέα Πεντέλη-Πεντέλη) μπορεί να ανέβει στο ύψος που του αξίζει με σεβασμό στον πολίτη και στο περιβάλλον.

Κυρία Κοσμοπούλου, μια δυναμική και επικοινωνιακή παρουσία, συνδυάζει το επιστημονικό υπόβαθρο με την πολυετή εμπειρία και την ενεργή ενασχόληση με τα κοινά. Από την πρώτη συνάντησή μας ήταν έκδηλη η γνησιότητα του ανθρώπου που με ανθρωποκεντρική προσέγγιση, έχει διάθεση να δεχτεί με ενσυναίσθηση και κατανόηση κάθε πολίτη για γόνικο και ουσιαστικό διάλογο και υποστηρίζει τη συνεργασία στη λήψη αποφάσεων με σκοπό την επίλυση προβλημάτων και την επίτευξη έργων.

Ο Δήμος χρειάζεται δέσμευση ευθύνης για καίριες υλοποιήσεις και χειροπιαστά άμεσα αποτελέσματα. Η Νατάσσα εμπνέει, θέλει να προσφέρει το καλύτερο στον Δήμο.

Εύχομαι καλή μας επιτυχία!»

https://www.natassakosmopoulou.gr/wp-content/uploads/2023/05/mporoume-kalytera-logo-1.png
Μπορούμε Καλύτερα 2023
Επικοινωνία
210 6095747
Ελευθερίου Βενιζέλου 12, 15127, Μελίσσια