Τζούμα Δήμητρα

23/08/2023

Για την υποψηφιότητα της Δήμητρας Τζούμα, η Νατάσσα Κοσμοπούλου δήλωσε:

«Καλωσορίζω σήμερα στην ομάδα μας με χαρά την Δήμητρα Τζούμα.

Η Δήμητρα γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Μελίσσια. Είναι το δεύτερο παιδί της Παρασκευής και του Χαραλάμπου. Σπούδασε φυσικοθεραπεία και διατηρεί από το έτος 2008 φυσικοθεραπευτήριο στα Μελίσσια.

Οι μεταπτυχιακές σπουδές της αφορούν την θεραπευτική άσκηση και αποκατάσταση των αθλητών. Είναι λέμφο θεραπεύτρια και εξειδικευμένη στον βιονικό βελονισμό.

Η Δήμητρα ενδιαφέρεται για την πρόληψη όσο αφορά την υγεία των δημοτών. Θεωρεί ότι η σωστή ενημέρωση του κάθε πολίτη ισοδυναμεί με την βελτίωση της ποιότητας της ζωής του. Η συμβουλευτική καθοδήγηση είναι βασικά συστατικό στην αποκατάσταση της υγείας μας. Η Δήμητρα θέλει και μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες της στο Δήμο μας.

Σε ευχαριστώ Δήμητρα !!!

Η Δήμητρα Τζούμα δήλωσε:

«Στηρίζω τη Νατάσα γιατί το πρόσωπο της εμπνέει ασφάλεια, σταθερότητα και τρέφει αγάπη για το Δήμο μας.

Η πολύχρονη δράση της, της έχει προσδώσει εμπειρία και γνώση για να δημιουργήσει ένα καλύτερο αύριο στη πόλη μας. Έχει ηγετικό χαρακτήρα και είναι ο άνθρωπος που θα σταθεί δίπλα σε κάθε πρόβλημα.

Όλοι μαζί μπορούμε, γι’ αυτό συμμετέχω και εγώ σε αυτή τη προσπάθεια με την ενημέρωση και τη συμβουλευτική των δημοτών σε θέματα υγείας και βελτίωσης της ποιότητας ζωής μας.

Η Πεντέλη πρέπει να φροντιστεί και να αναδειχτεί!

Καλη μας επιτυχία!»

https://www.natassakosmopoulou.gr/wp-content/uploads/2023/05/mporoume-kalytera-logo-1.png
Μπορούμε Καλύτερα 2023
Επικοινωνία
210 6095747
Ελευθερίου Βενιζέλου 12, 15127, Μελίσσια