Μπούρας Βασίλειος

28/08/2023

Για την υποψηφιότητα του Βασίλη Μπούρα, η υποψήφια Δήμαρχος Πεντέλης Νατάσσα Κοσμοπούλου δήλωσε:

«Καλωσορίζω σήμερα στην ομάδα μας με χαρά τον Βασίλη Μπούρα.

Ο Βασίλης γεννήθηκε το 1965 και μεγάλωσε στην πόλη των Μελισσίων, είναι παντρεμένος με την Ουρανία Πετρουτζάκου και γονέας δύο παιδιών. Έχει αποφοιτήσει από την Ανωτέρα Δημόσια Σχολή Εμπορικού Ναυτικού/ Πλοιάρχων Ασπροπύργου και τώρα εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα.

Από την σύσταση του Καλλικρατικού Δήμου Πεντέλης το 2011 έως και σήμερα, είναι Δημοτικός Σύμβουλος, έχοντας διατελέσει Αντιδήμαρχος καθαριότητας,πρασίνου και πολιτικής προστασίας, την διετία 2013-2014 για την Ενότητα Μελισσίων και Πρόεδρος στον “Οργανισμό Αθλητισμού & Πολιτισμού” Δ.Πεντέλης (ΟΠΑΘ), τα έτη 2011 και 2014-2017.

Επίσης έχει διατελέσει, τακτικό μέλος σε όλα τα συλλογικά διοικητικά όργανα του Δήμου μας.

Σε ευχαριστώ Βασίλη!»

Ο Βασίλης Μπούρας δήλωσε:

«Με αισιοδοξία για ένα καλύτερο αύριο, συστρατεύομαι με την Υποψήφια Δήμαρχο Πεντέλης κ.Νατάσσα Κοσμοπούλου και τον συνδυασμό νίκης, “Μπορούμε Καλύτερα”.

Η εμπειρία και η γνώση της κ.Ν.Κοσμοπούλου, από την μακρά αυτοδιοικητική της διαδρομή, η κρυστάλλινη θέση της, απέναντι στα διαχρονικά ζητήματα που απασχολούν την πόλη μας, η προσήλωσή της, στην προάσπιση του δημόσιου συμφέροντος,αλλά και το κοινό μας όραμα, για έναν Δήμο Πεντέλης πρότυπο και σημείο αναφοράς, είναι ορισμένοι από τους λόγους,που συνέβαλαν καθοριστικά στην απόφασή μου αυτή.

Εύχομαι καλή μας επιτυχία!»

https://www.natassakosmopoulou.gr/wp-content/uploads/2023/05/mporoume-kalytera-logo-1.png
Μπορούμε Καλύτερα 2023
Επικοινωνία
210 6095747
Ελευθερίου Βενιζέλου 12, 15127, Μελίσσια