Τάκας Γεώργιος

10/08/2023

Για την υποψηφιότητα του Γιώργου Τάκα, η Νατάσσα Κοσμοπούλου δήλωσε:

«Καλωσορίζω σήμερα στην ομάδα μας με χαρα τον Τάκα Γιώργο.

Ο Γιώργος γεννήθηκε στην Αθήνα και ζει στα όμορφα Μελίσσια από το έτος 2002. Εργάζεται από τα μικράτα του στην οικοδομή γνωρίζοντας πολύ καλά τι σημαίνει μεροκάματο και σκληρή δουλειά. Σήμερα έχει καταφέρει και είναι εργολάβος οικοδομών. Είναι παντρεμένος με την με την Ιωάννα Ναυπλιώτη και έχουν δύο παιδιά. Ο Γιώργος αγαπάει την πόλη του ξέρει τα προβλήματα της και οραματίζεται μία πόλη με επαρκή φωτισμό, καθαρους και πλυμένους κάδους, ασφαλή πεζοδρόμια, ασφαλτοστρωμένους δρόμους και ασφαλής δημοτικές Κτιριακές εγκαταστάσεις. Ο Γιώργος ξέρει, θέλει και μπορεί να βοηθήσει να φτιάξουμε όλοι μαζί μία όμορφη πόλη.

Σε ευχαριστώ Γιώργο μου!!!»

Ο Γιώργος Τάκας δήλωσε:

«Αποδέχτηκα την εξαιρετικά τιμητική πρότασή της Νατάσσας καθώς στο πρόσωπο της, εδω και πολλα χρονια, συνάντησα έναν εμπνευσμένο άνθρωπο, άνευ κομματικών παρωπίδων, που την διακρίνει το ήθος, το όραμα και η εντιμότητα και για τους λόγους αυτούς την ακολουθώ και την στηρίζω σε όλες τις επιλογές της μέχρι και σήμερα

Η Νατάσσα :

-Αγαπάει βαθιά την πόλη (ως γέννημα – θρέμμα) και την οραματίζεται, ως πόλη πρότυπο, ικανή να εμπνέει θαυμασμό!!

-Γνωρίζει σε βάθος την πόλη. ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ να θέσει στερεές βάσεις στην ανάπτυξη μιας ασφαλούς προσβάσιμης πόλης, με επίκεντρο την αειφόρο ανάπτυξη, ενώ παράλληλα, το ήθος και η αξιοσύνη της, μπορούν να θέσουν τέλος στην κατασπατάληση του δημόσιου χρήματος και την απαρχή μιας νέας εποχής, για την υλοποίηση ουσιαστικών έργων στον πολύπαθη Δήμο μας.

-Έχει μεγάλη εμπειρία, στην τοπική αυτοδιοίκηση, καθώς εκλέγεται ως δημοτική σύμβουλος για περισσότερα από είκοσι τρία (23) συναπτά έτη, έχοντας διαγράψει λαμπρή πορεία, καθώς στο παρελθόν δεν δίστασε, ακόμη και να εγκαταλείψει καρέκλες, όταν θίγονταν τα συμφέροντα της πόλης που γεννήθηκε και πολύ αγαπά!!!

Όλα τα ανωτέρω αποτέλεσαν εφαλτήριο για την συμμετοχή μου στην παράταξη «Μπορούμε Καλύτερα » ενώ, επιπλέον κίνητρο αποτέλεσε, η υπέροχη ομάδα που έχει δημιουργηθεί από αξιόλογους συνυποψηφίους, με βαθιά γνώση των προβλημάτων του Δήμου μας.

Εύχομαι καλή μας επιτυχία!!!

https://www.natassakosmopoulou.gr/wp-content/uploads/2023/05/mporoume-kalytera-logo-1.png
Μπορούμε Καλύτερα 2023
Επικοινωνία
210 6095747
Ελευθερίου Βενιζέλου 12, 15127, Μελίσσια