Τσιλιφώνης Κώστας

31/07/2023

Για την υποψχηφιότητα του Κώστα Τσιλιφώνη με τον συνδυασμό “Μπορούμε Καλύτερα”, η Υποψήφια Δήμαρχος Νατάσσας Κοσμοπούλου τόνισε:

Καλωσορίζω στην Ομαδα μας τον Κώστα Τσιλιφώνη.

Γεννήθηκε στην Αθήνα και ζει στα Μελίσσια από το 2008.

Σπούδασε Χημικός Μηχανικός στο Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο και παρακολούθησε μεταπτυχιακές σπουδες στο πανεπιστημιο Surrey στην Διοίκηση επιχειρήσεων και στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας στα Λιτά Συστηματα Παραγωγης.

Είναι στέλεχος στην βιομηχανία έχοντας περασει από θέσεις ευθύνης Διευθυντής Εργοστασίου, Τεχνικός Διευθυντής σε Πολυεθνικές και Ελληνικες βιομηχανιες για περισσότερα από 34 χρόνια.

Απο το 1996-2004 ήταν μέλος του ΔΣ του Συνδεσμου Βιομηχανιων Εμφιαλωμενου Νερου και απο το 2004-2013 ήταν μέλος του ΔΣ του Συνδέσμου Βιομηχανιών Στερεάς Ελλάδας.

Για πολλά  χρόνια έχει ασχοληθεί με θεματα Περιβάλλοντος, Ποιότητας Υδάτων, Διαχείρισης Υγρων Αποβλητων, Εξοικονόμησης Ενέργειας. Μαλιστα το 2018 έχει εκδόσει το βιβλίο «Τεχνολογια των υδατων».

Απο το 2010 ειναι  μελος διεθνούς ομαδας που σχεδιαζει εθελοντικά μικρα δικτυα νερού για κοινότητες στην Αφρική.

Σε ευχαριστώ Κώστα μου.

Ο Κωστας Τσιλιφωνης δήλωσε:

Συμμετέχω στο συνδυασμό της Κας Νατασσας Κοσμοπουλου – ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ γιατι πιστευω οτι πρεπει να μιλησουμε για αυτην την πόλη με όρους Μέλλοντος, με όρους μιας Νέας Συλλογικότητας, με όρους Συνεργασίας, με όρους Ενότητας για το αύριο.

Γιατι πρεπει να βαλουμε ενα Τέλος στον Διχασμο της Πόλης καθως οι παλιες διαχωριστικές γραμμές δεν δινουν επαρκεις απαντησεις στις νέες προκλήσεις του μέλλοντος.

Το μελλον του Δήμου θέλει  Διαφάνεια, Διαβούλευση, Αξιοκρατία, Σχέδιο, θελει την συμμετοχή ΟΛΩΝ των δημοτων,  γιατί είναι σιγουρο ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ μπορούμε καλύτερα.

 

https://www.natassakosmopoulou.gr/wp-content/uploads/2023/05/mporoume-kalytera-logo-1.png
Μπορούμε Καλύτερα 2023
Επικοινωνία
210 6095747
Ελευθερίου Βενιζέλου 12, 15127, Μελίσσια