Φάλαγγας Νικόλαος

31/08/2023

Για την υποψηφιότητα του Νίκου Φάλαγγα, η Νατάσσα Κοσμοπούλου δήλωσε:

«Καλωσορίζω σήμερα στην ομάδα μας με χαρά τον Νίκο Φάλαγγα.

Ο Νίκος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Τανζανια της Αφρικής έως την ηλικία των 16 ετών. Κατοικεί στην παλαιά Πεντέλη από το έτος 1988.

Ο παππούς του από την μητέρα του, ο Αριστοτέλης Μάτσης, διετέλεσε ο μοναδικός Έλληνας βουλευτής Τανζανιας. Ο παππούς από τον πατέρα του, Νίκος Φαλαγγας, παντρεμένος με την Στάσα Αθανασιάδη ήταν από τους πρώτους κατοίκους της παλαιάς Πεντέλης.

Ο Νίκος σπούδασε κινηματογράφο και ψυχολογία στην Αμερική στο πανεπιστήμιο του Ρότσεστερ. ενώ οι μεταπτυχιακές σπουδές του έγιναν στην επικοινωνία στο πανεπιστήμιο του Λέστερ στην Αγγλία. Εργάστηκε σε αθλητικές παραγωγές στην τηλεόραση και στην Ολυμπιάδα του 2004. Στη συνέχεια πέρασε στην εκπαίδευση που τον κέρδισε.

Τα τελευταία χρόνια είναι καθηγητής στο αμερικανικό κολλέγιο Ελλάδος στο Deree.

Ο Νίκος αγαπά την ορειβασία και έχει ανέβει στο όρος Καλλιματζαρο δυο φορές. Ο Νίκος οραματίζεται ένα Δήμου πράσινο φιλικό σε όλους τους πολίτες με σεβασμό στην φυσιογνωμία του βουνού μας.

Σε ευχαριστώ Νίκο μου!»

Ο Νίκος Φάλαγγας δήλωσε:

«Με λένε Νίκο Φάλαγγα και δέχτηκα με πολύ χαρά την πρόταση της Νατάσσας Κοσμοπούλου να συμμετέχω και εγώ στον αγώνα για τις δημοτικές Εκλογές του Οκτωβρίου.

Αν με ρωτήσει κάποιος για το τι μπορώ να συνεισφέρω και ποια είναι τα προσόντα μου, το μόνο που έχω να πω είναι η λατρεία που έχω για την Παλαιά Πεντέλη που εδώ ζω, εδώ είναι οι ρίζες μου.

Για αυτη εδώ την ιστορική περιοχή είμαι εδώ μόνο για να προσφέρω για την ανάδειξη του Πεντελικού όρους, για μια καλύτερη ποιότητα ζωής γιατί μπορούμε καλύτερα.

Εύχομαι καλή μας επιτυχία!»

https://www.natassakosmopoulou.gr/wp-content/uploads/2023/05/mporoume-kalytera-logo-1.png
Μπορούμε Καλύτερα 2023
Επικοινωνία
210 6095747
Ελευθερίου Βενιζέλου 12, 15127, Μελίσσια