ΓΚΡΕΜΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

29/09/2023
φωτο 1 ΝΙΕΝ
έγγραφο

Έγκλημα στο ΝΙΕΝ: Γκρεμίζουν αφού δεν μπορούν να αξιοποιήσουν.

 “ΚΑΤΑΓΓΕΛΩ το γκρέμισμα της ιστορίας της πόλης μας! Χθες η απαράδεκτη και ιδιοκτησιακή νοοτροπία της διοίκησης Πεντέλης, απέδειξε περίτρανα ότι αφού δεν μπορούν να αξιοποιήσουν την ιστορία της πόλης μας, επιλέγουν να την γκρεμίσουν.” δήλωσε η υποψήφια Δήμαρχος Πεντέλης και επικεφαλής του Συνδυασμού “Μπορούμε Καλύτερα”, Νατάσσα Κοσμοπούλου, μετά την, αμφιβόλου νομιμοποίησης, κατεδάφιση μέρους του ιστορικού κτιριακού συμπλέγματος του ΝΙΕΝ.

Η Νατάσσα Κοσμοπούλου υπογραμμίζει: “Χθες, έπειτα από τις αντιδράσεις που προέκυψαν από την κατεδάφιση, μέσω φημών, η διοίκηση ενημέρωσε ότι θα γίνει παιδική χαρά.  Το έγγραφο που μας επιδείχθηκε και φωτογραφήσαμε, δεν έχει αριθμό πρωτοκόλλου, ούτε φέρει την υπογραφή του φερόμενου ως συντάκτη, Διευθυντή του ΕΦΚΑ,  κου Μπουλανίκη.  Πρόσθετα δεν αναγράφεται στο συγκεκριμένο έγγραφο, απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΦΚΑ, ούτε υπάρχει σχετική απόφαση από την οικονομική υπηρεσία του Δήμου Πεντέλης ή του Δημοτικού ΔΣ Πεντέλης που να εγκρίνεται η κατεδάφιση αλλά και η δαπάνη της.

Κανένας από τους δημοτικούς συμβούλους της αντιπολίτευσης, δεν γνώριζε την αυθαίρετη και παράνομη πράξη, στην οποία προέβει χθες η διοίκηση του Δήμου Πεντέλης. 

Γιατί μία εβδομάδα πριν τις εκλογές και με ποιά νομιμοποίηση, κατεδαφίζει η Δήμαρχος κομμάτι του ιστορικού κτιριακού συμπλέγματος του ΝΙΕΝ; 

Εμείς, στο πρόγραμμα του Συνδυασμού μας, έχουμε όραμα τη δημιουργια ενός πράσινου, πολυλειτουργικού και ελεύθερου για τους πολίτες Μητροπολιτικού Πάρκου στο ΝΙΕΝ. Ειλικρινά λυπάμαι!”https://www.natassakosmopoulou.gr/wp-content/uploads/2023/05/mporoume-kalytera-logo-1.png
Μπορούμε Καλύτερα 2023
Επικοινωνία
210 6095747
Ελευθερίου Βενιζέλου 12, 15127, Μελίσσια